Reseförslag, 2-4 veckor        
         

 

 

   

 Australien finns här >>

 

Kombination Australien och Nya Zeeland finns här >>

 

Nya Zeeland finns här>>

 
De flesta reseförslagen är inte gruppresor utan individuella resor. Du får dock ett detaljerat dagsprogram, som gör din individuella resa lika enkel som en gruppresa.

Det går utmärkt bra att kombinera olika delar från flera resor till en egen skräddarsydd resa.

Reseförslagen är exempel på hur man kan resa för att optimalt utnyttja flygbolagens rabatterade priser och uppleva så mycket som möjligt av Australien och Nya Zeeland med minsta antal flygtimmar.

Du kan välja att resa vilken dag som passar dig bäst. Resorna kan genomföras när som helst under året.

Du väljer hur många dagar du vill spendera på varje ställe och vilka turer som lockar dig mest. Är det något som däremot intresserar dig mindre, så kan vi lika lätt ta bort det från programmet som vi kan lägga till en extra dag och en extra tur, som du vill göra.

I våra priser ingår busstransfer mellan flygplatserna och hotellen och turerna hämtar vid ditt hotell.

De flesta turer genomförs i små grupper om endast 10-20 deltagare.

Frukost ingår vanligtvis inte i Australien och Nya Zeeland. Kaffe och te finns däremot gratis på hotellrummet men frukost betalar man extra för på hotellet eller så går man ut och äter frukost på något närliggande kafé. Det brukar kosta ungefär halva priset jämfört med hotellets frukost.

Priset på en resa beror på vilken period du önskar resa samt vilken hotellkategori du väljer (turistklass, mellanklass, förstaklass eller lyx).