Flyg

Flyg

Destination DownUnder använder endast stabila kvalitetsflygbolag. Det finns ofta billiga resor till Australien på Internet men tänk på att om du också behöver inrikesflyg för att resa runt i Australien/Nya Zeeland, så blir det billigare och bättre att göra en flygbokning som inkluderar de inrikes flygsträckorna.

Qantas Airways

Qantas är Australiens nationella flygbolag. För rundresor som inkluderar flera olika destinationer (stopp) i Australien och Nya Zeeland blir Qantas ofta det absolut bästa alternativet eftersom Qantas erbjuder mycket förmånliga priser på inrikesflyget i samband med köp av internationell flygbiljett. Qantas har erkänt god service ombord på sina moderna flygplan. Mat och vin är av högre klass än hos många andra och med ett underhållningsutbud som är dagsaktuellt. Du kan flyga via London och sedan direkt till Melbourne eller Sydney. Det går även flyga direkt från Stockholm och Köpenhamn via Dubai med Emirates och sedan vidare till Australien. Möjligt stopp i Singapore, Perth eller Dubai på ut- och hemresan utan extra kostnad.

Cathay Pacific

Hong Kongs nationella flygbolag är ett av världens fem bästa flygbolag. De har bra flygtider till både Australien och Nya Zeeland, med god service och bra underhållning ombord. Du mellanlandar i Hong Kong, där du har möjlighet till stopp. Cathay Pacific erbjuder genom samarbete med Qantas möjlighet att köpa inrikesflyg i Australien till förmånliga priser i samband med den internationella flygbiljetten. Möjligt stopp i Hong Kong på ut- och hemresan utan extra kostnad.

Air New Zealand

Air New Zealand erbjuder bäst möjlighet till olika stopp i Söderhavet. Du flyger med Air New Zealand via USA (Los Angeles) ut till bland annat Cooköarna och Franska Polynesien. Air New Zealand erbjuder förmånliga priser på inrikesflyg inom Nya Zeeland i samband med internationell flygbiljett. Möjligt stopp i Los Angeles, Tokyo, Shanghai och Hong Kong på ut- och hemresan utan extra kostnad.

Singapore Airlines

Singapore Airlines direkt från Stockholm eller Köpenhamn anses allmänt som ett av världens bästa flygbolag. Inrikesflyg i Australien med Virgin Australia kan inkluderas mot tillägg. Möjligt stopp i Singapore på ut- och hemresan utan extra kostnad.

Qatar Airlines

Qatar Airways erbjuder direktflyg från Stockholm och Köpenhamn via Doha till både Australien och Nya Zeeland.

Fiji Airways

Fijis nationella flygbolag som flyger från Australien, Nya Zeeland, USA, Tokyo, Singapore och Hong Kong till Fiji. De har också stort flygnät inom Söderhavsöarna.