Rundresor

Rundresor

För dig som vill ha det mesta av det bästa! Även om våra resor går långt bort är det alltid nära till att bli omhändertagen. Våra rundresor är för dig som vill åt de bästa upplevelserna och höjdpunkterna men själv inte vill sitta bakom ratten eller läsa kartan. Du kan luta dig tillbaka och bara njuta av alla intryck och upptäckter som serveras dig. Det finns alltid en erfaren svensktalande guide som ser till att resan är välplanerad och blir perfekt. Dessutom reser du i trevligt sällskap med likasinnade som också länge drömt om Oceanien.

För mer information om våra rundresor se på https://www.soderhavsresor.se/resor/rundresor/.

Australienresan

En omfattande resa som tar dig till klassiska sevärdheter liksom nya pärlor Down Under. Vi kommer att besöka ikoner som Sydney Opera House, vinområdet Barossa Valley och Mc Laren Vale utanför Adelaide, djurlivet på Kangaroo Island och vackra kustvägen Great Ocean Road. Vi ser kulturhuvudstaden Melbourne och avslutar resan i tropiska Queensland med avkoppling, aboriginkultur och kryssning på Stora barriärrevet. På vägen till Australien gör vi ett stopp i Singapore med stadsrundtur och besök vid spektakulära Gardens by the Bay med konstgjorda super träd i bästa Avatar känsla. Svensktalande guide möter på flygplatsen i Sydney. För stoppet i Singapore är det engelsktalande guide. Detta är resan för dig som vill uppleva Australiens ”måsten” men som även har valmöjlighet att under ledig tid lägga till fler utflykter om så önskas, kanske bara ta det lugnt eller gå på egna upptäckter.

Avgår 2019-10-27 & 2020-01-26
Pris fr 63 900 kr

Läs mer

Jul och nyår i Australien

Fira jul och nyår i sommarvarma Australien långt bort från rusk och kyla. Denna resa tar dig i lugnt tempo till flera spännande platser inklusive Sydney och Melbourne. Spendera julen i Sydney, njut av lugna mellandagar på härligt resort i mysiga Palm Cove och fira ett festligt nyår i Melbourne.

Avgår 2019-12-19
Pris fr 64 900 kr

Läs mer

Nya Zeelandsresan

En magisk resa till Nya Zeeland! Denna omfattande resa erbjuder både Sydöns magnifika alplandskap med fjordkryssning, alptoppar, forsande vattenfall och vertikala bergsväggar. Kombinerat med Nordöns variationsrika natur med palmer, böljande kullar och pysande gejsrar. Vår svensktalande guide vägleder och guidar oss i detta mycket spännande land och är väl insatt i landets kultur och traditioner. Resan avslutas med storstadspuls i Auckland, Nya Zeelands största stad.

Avgår 2019-11-10 & 2020-02-09
Pris fr 63 900 kr

Läs mer

Söderhavsresan

Låt drömmen om vajande palmer och öde stränder i Söderhavet gå i uppfyllelse. På denna resa kombinerar vi ö-paradisen Fiji och Samoa med de kontrastrika asiatiska pärlorna Hongkong och Singapore.

Avgår 2019-11-17 & 2020-03-08
Pris fr 65 900 kr

Läs mer